25N 2020

Avui es #25N dia internacional contra la violència masclista. Dia en el que totes hem de reconèixer la xacra social que comporta aquest fenomen i ens hem de reconèixer com a actores en la lluita per erradicar-la. No cal fer res especial, tant sols no afavorir la desigualtat entre dones i homes, nenes i nens, ja és molt.

Els nostres valors com persones educadores en mobilitat segura es complementen de totes totes amb els valors de la igualtat entre gèneres. Per això,  com a entitat ens reconeixem com a actora a favor de la igualtat, i reconeixem la tasca de moltes de vosaltres que compartiu l’educació per la mobilitat segura amb funcions de policia contra la violència masclista. Avui trenquem una llança a favor de la igualtat. Avui la #VisioZero deixa les carreteres i arriba a totes les llars. A partir d’avui  el #VirusVial haurà de fer-la realitat. NI UNA MÉS!

Per això, ADEVIC anima les persones associades, i a totes les formadores en general, a incloure la mirada de gènere en les programacions,  activitats i accions envers l’educació per la #MobilitatSeguraISostenible. Una societat segura i sostenible ha de ser igualitària. Avui ens posem el llaç violeta,  tanmateix el volem portar sempre present perquè fer aquest món millor depèn de totes cada dia.

#NiUnaMes