BON NADAL 2020

Preparant el missatge de Nadal no se’ns acudia res, observant amb recel les mateixes paraules de cada any: pau, amor, esperança. En fi, enguany no li trobàvem massa el sentit. Aquest any que acaba no ens ha deixat pas indiferents, les circumstàncies tan greus d’afecció a la salut en general han repartit no poca tristesa a moltes llars, tanmateix l’univers funciona en perfecte equilibri i sempre ens posa al davant eines per a superar totes les dificultats i per dotar-nos de visions esperançadores. Aquest any tant estrany, que ningú no s’esperava, ens ha fet reflexionar a moltes de nosaltres sobre la nostra raó de ser. Com a grup, hem fet créixer ADEVIC.

El 2020 hem treballat conjuntament per avançar en l’estructura interna de l’entitat. Hem signat convenis de col·laboració amb administracions, empreses i entitats, en tenim en fase d’elaboració. Ens hem format en la gestió tècnica a l’àmbit associatiu. Hem organitzat la nostra acostumada jornada tècnica: la núm. 27 ja! Aquest cop sobre vehicles de mobilitat personal, perquè ens agrada, i ens veiem abocats per la nostra passió, buscar temes d’actualitat que ressonin socialment, doncs és el que ens trobarem en la nostra tasca educadora. Hem gaudit del treball en equip, no hi ha soledat, sempre hi ha algú al teu costat. Per fer tot això, ens hem vist presencialment en situacions excepcionals, com sempre, estem acostumades a no veure’ns per avançar, doncs vivim a quilòmetres de distància. Els nostres límits abasten tot el territori català, encara que no tenim presència a tot arreu. Per això un dels nostres objectius per l’any vinent és guanyar presència a tot el país. Allà on tinguem una persona associada, un projecte educatiu, un projecte de col·laboració arribarà el nostre missatge.

Ara bé, si hi ha una cosa que ens caracteritza és que ens estimem. Ostres! ja el tenim aquí. L’esperit nadalenc! Potser sí, potser l’esperit d’ADEVIC rau en els mateixos valors que el Nadal. L’estimació que ens tenim ens mou i així és com ha de ser. Seguim avançant, pas a pas, amb Visió Zero, 0% accidents 100% equip.

Aquest 2021 volem acompanyar-te, no volem que et sentis sol o sola. Estem per viatjar amb tu en aquest món de la formació per la prevenció, volem ser amb tu quan tot va bé, i també en els moments complicats. Si necessites ajuda, les nostres portes sempre estan obertes. Som un equip, i sempre hi haurà algú per acollir-te. Recorda la dita: quan es tanca una porta, s’obre una finestra.

Desitgem que passis molt festes de Nadal, amb consciència del moment en el que et trobes i que l’entrada d’any vingui amb plenitud i consciència.