XXVII jornada tècnica

El proper 28 d’octubre celebrarem en format online la XXVII Jornada Tècnica ADEVIC

VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL (VMP)  – NOU CONCEPTE DE MOBILITAT.

PLACES EXHAURIDESPLAZAS AGOTADAS

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM

POTS INSCRIURE’T A LA LLISTA D’ESPERA – PUEDES INSCRIBIRTE EN LISTA DE ESPERA

CONTACTA A info@adevic.org

llista d'espera / lista de espera -- XXVII Jornada tècnica -

Us podeu inscriure a la llista d'espera. En cas que hagi anul·Lacions us avisarem per a que pogueu accedir al zoom. --/-- Podéis inscribiros en la lista de espera. En caso de anulaciones se os avisará para que podáis acceder al zoom.
  • Nom de l'Administració, entitat, empresa o organització / Nombre de la Administración, entidad, empresa o organización
  • Selecciona un dels tipus / seleccionar un tipo de entidad
    - Seleccionant SI rebràs informació sobre les nostres activitats que puguin ser d'interés en els àmbits corresponents a les finalitats de l'entitat. MAI no cedirem de cap manera les teves dades a tercers, a excepció dels casos que forçossament estiguem obligats per llei. - Si selecciones NO les teves dades es guardaran únicament als efectes d'inscripció a la jornada i les accions derivades estrictament de la seva realització, així com poder fer l'anàlisi de dades posteriors. ---///--- - Seleccionando SI recibirás información sobre nuestras actividades que sean de interés para las finalidades de la entidad. NUNCA cedermos tus datos a terceros, a excepción de los casos en que forzosamente estemos obligados po ley. - Si seleccionas NO tus datos se guardarán únicamente a los efectos de inscripció a la jornada y las acciones derivadas estrictamente de su realización, así como para poder hacer el análisis de datos posteriores.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.