SOM ADEVIC

ADEViC és una entitat sense ànim de lucre de caire assembleari en funcionament des de 1992, formada per professionals de l’àmbit de l’educació per la mobilitat segura. Es va anar forjant amb un estil de treball propi en el que destaca la participació i la col·laboració de tots els seus membres, que estan presents en tot el territori català.

Amb suport i en coordinació amb administracions públiques i entitats civils, podem qualificar el seu mètode de treball com els fonaments de l’actual educació per la mobilitat segura a Catalunya.

Se’ns coneix per les jornades tècniques, en les que debatem sobre temes d’interés i d’actualitat entorn la mobilitat segura i sostenible, amb la finalitat de crear programacions educatives susceptibles de ser utilitzades en la formació viària. En aquestes trobades, a més de gaudir de les bones relacions personals, trobem l’essència del nostre Ser: els grups o comissions de treball, en les que ens hi aboquem de forma especialitzada en aspectes concrets.

També oferim diversos tallers, sessions i xerrades a amb l’objectiu d’ajudar a identificar els possibles riscos que poden existir i a prendre consciència de les seves capacitats, amb la finalitat d’aprendre a moure’s amb més seguretat.

31 Jornada Tècnica ADEVIC

La nostra missió: ACCIDENTALITAT ZERO.

Ens afegim a la VISIÓ ZERO en accidents de trànsit. Volem reduir al màxim els riscs a través de l’educació, i també a través de la consciència social i la coresponsabilitat.

Per això, treballem conjuntament amb altfes entitats, amb les que signem CONVENIS DE COL·LABORACIÓ en pro de la seguretat.

Tenim conveni de col·laboració amb:

SERVEI CATALÀ DEL TRÀNSIT

FUNDACIÓ SMARTBABY

FORMACCIO

FAST PARCMOTOR

P(A)T- ASOCIACION PREVENCION ACCIDENTES DE TRAFICO

ACCPOLC

TEAVIAL