Mobilitat segura i sostenible de les motocicletes. XIII Jornades Estatals FETEVI.

Amb el títol “La mobilitat segura i sostenible de le motocicletes” ADEVIC organitzarà a la ciutat de Figueres, el mes de juny de 2022, les XIII Jornades Estatals de FETEVI (Federación Estatal de Técnicos de educación vial), de la qual ADEVIC és membre fundadora. Un congrès sobre formació edums que ha sorgit en el sí de la nostra entitat com un horitzó de treball en benefici de tota la comunitat motera i també per la resta d’usuàries de les vies públiques. Amb l’objectiu de caminar cap a la visió zero accidents, desitjem que aquestes jornades esdevinguin un referent en el canvi d’actituds i de concepcions errònies envers el món de la moto.

L’objectiu principal serà visualitzar i prendre consciència de la motocicleta com un dels vehicles importants per la mobilitat segura i sostenible. Mitjançant l’educació i la formació de les persones en tot el seu cicle vital volem aportar un marc de referència estatal en la formació a tots els nivells. Tobarem un seguit d’objectius específics, com són la difusió de la importància de la prevenció activa en la conducció de motocicletes, compartir-ne els seus valors o conéixer dades reals i actualitzats d’aquest grup de risc, entre d’altres.

Seran quatre dies molt intensos plens de ponències i activitats formatives i culturals que acolliran a assistents provinents de tot el país i, en molts casos, de la resta de l’Estat. Per a dur-les a terme ADEVIC ha posat mans i mànigues a treballar, comptant amb el suport essencial de l’Ajuntament de Figueres i el Servei Català del Trànsit, així com la col·laboració d’altres administracions i entitats de les que anirem informant a mesura que es concretin.

Si ets persona associada pots col·laborar en la seva planificació, només cal que ens envïis un correu electrònic a info@adevic.org i ens ho diguis. També, si no ets associada, tanmateix formes part d’una entitat que pot tenir interés en col·laborar, també pots escriure deixant les teves dades de contacte i explicant què és el que us agradaria aportar.

Les motocicletes constitueixen un dels col·lectius més vulnerables del trànsit. En pateixen conseqüències molt greus, per això, aquestes jornades han de marcar un abans i un desprès del sentit educatiu envers aquest mitjà de transport. ADEVIC, amb FETEVI, i la resta d’ens i professionals del sector, avancem cap a l’accidentalitat zero. Tu també pots fer-ho. Et fem lloc al nostre costat!

Pots seguir-nos a les xarxes socials:

Aquest matí ens hem reunit amb la alcaldessa de Ajuntament de Figueres , Agnes Llado Saus, per tal de donar el tret de…

Posted by ADEVIC, Associació pel Desenvolupament de l'Educació Viària a Catalunya on Thursday, June 18, 2020