COL·LABORA AMB EL NOSTRE BLOG

Si t’agrada omplir de tinta el llenç aquest és el teu lloc. Si ets sòcia o soci d’ADEVIC i tens coses a dir t’animem a col·laborar amb el nostre blog. Redacta un article, o els que pensis que poden ser interessants!!

Pots escriure sobre qualsevol tema relacionat amb el món de la mobilitat segura i sostenible: sobre les activitats que dus a terme, tant de forma professional com personal, o sobre qualsevol idea que tinguis i vulguis posar en comú. El pots enviar a info@adevic.org, es valorarà l’adequació amb les finalitats de l’entitat i si es correspon amb elles el publicarem.

Volem que comparteixis els teus interessos amb nosaltres. Per això, si penses que tens quelcom a dir no dubtis en fer el teu escrit i enviar-lo a info@adevic.org. De ben segur que totes i tots en sortirem beneficiats. T’hi esperem!!

“El darrer any a Adevic suposa per mi un aprenentatge exponencial. La dedicació que suposa la gestió de l’Associació, és més una inversió que dona rendiments en forma d’aprenentatge. No només de normatives i procediments, sinó també en creiexement personal i la satisfacció de formar part d’un projecte que s’entreveu apassionant”. Vicenç Pérez.

A més, si li treus fum al teclat o ets d’aquella gent que està tot el dia barrinant com pot millorar el món, pots pujar-te al carro.

ADEVIC som un equip de persones que tenim passió per la seguretat a l’àmbit del trànsit. Formadores i formadors de diferents sectors que treballem tant a l’àmbit laboral com el personal amb un objectiu comú:

#visiozero

La nostra activitat es centra en l’ideal VISIÓ ZERO, coincident amb la nostra visió d’entitat, com a agents formadors en mobilitat segura, amb la finalitat principal de reduir els accidents de trànsit i les seves conseqüències.

“L’últim any a ADEVIC i, especialment, la darrera jornada sobre VMP ha suposat per mi el retrobament amb els meus orígens com a formador, envoltat per un veritable equip de treball que m’engresca i em fa sentir acollit. Visió zero en accidentalitat i visió 100 en companyonia”. Salvador Zoroa.

Així és, la XXVII JORNADA TÈCNICA, que varem celebrar el passat 28 d’octubre, va suposar per a molts de nosaltres retrobar-nos amb aquest sentiment i posar de manifest que tenim moltes coses a dir. Per això, si també tens moltes coses a dir aquest és el mitjà. Posem el blog a la teva disposició.

clica la imatge per saber-ne més.

Perquè ADEVIC és quelcom més que una organització, és la nostra llar.

“Estar a Adevic, per a mi és estar a casa… És compartir el camí amb gent que creu en la mobilitat segura i poder discutir estratègies formatives i de canvi social vers la mobilitat segura i sostenible”. Francesc Esteban.

Et recomanem que t’inscriguis a l’entitat per a gaudir de les ventatges de persona associada, com ara poder publicar articles en el blog. Pots fer-ho clicant el botó superior. També pots enviar un correu electrònic a info@adevic.org. Explica’ns la teva proposta i la valorarem.